Resultaten voor wieg

wieg
peuterbedden
Wieg in het Engels vertaald uit het Nederlands.
wiegen rock, cradle, bob, waver. wiegen rock, chop, lull, cradle. Uitgebreide vertaling voor wieg Nederlands in het Engels. wieg de zelfstandig naamwoord. de wieg slaapplaats voor baby's' kribbe. the cradle; the cot; the sleeping place for babies; the crib. cradle the zelfstandig naamwoord.
boxkleed
wieg WikiWoordenboek.
1.5 Meer informatie. Geluid: wieg hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. wieg v / m. meubel een bedje voor een pasgeboren zuigeling, vaak met een hemel van fijn gaas en soms met de mogelijkheid het kind zachtjes heen en weer te bewegen.
beddengoed wassen
Wiegje voor in je babykamer Baby en Tiener.
Toch is een wieg een heel leuk en sfeervol alternatief voor een ledikantje. Een wieg is wat compacter, kan in veel gevallen gemakkelijk verplaatst worden en past perfect in een mooie babykamer. Voor een mooie wieg die helemaal past bij uw smaak, kunt u natuurlijk terecht bij Baby Tiener.
deken
FreeOn Free to Me Co-Sleeper Wieg Grijs Baby Koter.
Selecteer items om ze aan het mandje toe te voegen of alles selecteren. FreeOn Free to Me Co-Sleeper Wieg Beige levering eind februari. Speciale prijs 12999, Normale prijs 16900., Schrijf de eerste review over dit product. Bubaba 5-delige aankleding Bears voor Free to Me wieg.
sluier bruid
Babywiegjes en Ledikanten Wieg Marktplaats.nl.
Schattig ovaal wiegje op wielen incl; piekstok en hemeltje in wit bumper voor kleine wieg in wit matras klein vergrootstuk om ledikantje te maken grote matras bumper voor grote matras eventueel incl vier ovale matrashoezen 2x kleine en 2x grote matras gebruikt voor drie foto volgt.
Wiegje kopen? BESLIST.nl Leukste design, lage prijs.
Omschrijving: De praktische CHILDWOOD wieg is een geweldig eerste bed voor uw baby. De wieg heeft een afmeting van 97 x 47 x 90 cm, neemt niet veel ruimte in beslag en geeft uw baby een veilig gevoel gedurende de eerste paar maanden.
aan de wieg Vertaling naar Engels voorbeelden Nederlands Reverso Context.
of civilization which will usher in a new age for all humanity." Hier stonden we aan de wieg van de democratie om enkele nieuwe lidstaten in de Unie op te nemen, die slechts lid kunnen worden omdat ze democratisch zijn.
Babywiegjes en Ledikanten Gebruikt Wieg Marktplaats.nl.
Conditie: Gebruikt Type: Wieg Verwijder filters. Een hangende wieg voor pasgeborenen, van de duitse firma leipold, dus zeer degelijke kwaliteit. Mijn kleinzoons hebben hierin prima kunnen slapen terwijl de wieg zachtjes schommelt. De wieg is gemaakt van een rotan mand, met daarin een matras en een stoffen bekleding met eendenmotief.
wieg Nederlands spreekwoordenboek.
Het dialectenwoordenboek kent 3 spreekwoorden met wieg. Zeeuws: wi bin jie bloeat e rehend wi eit je wieg e gestae waar ben jij geboren. Westerkwartiers: doar was ze niet veur ien e wieg lijt daar was ze niet geschikt voor.
Vind wieg in Babywiegjes en Ledikanten op Marktplaats.nl.
De rustige en zacht glijdende bewegingen van de leander wieg stimuleren de zintuigen en geven uw kind een veilig gevoel, zoals in de baarmoeder. De ophang is in één punt gecentreerd waardoor uw kindje de wieg zelf zachtjes in beweging kan brengen.

Contacteer ons